Siiryy suoraan sisältöön

Referenssit

Taitava ohjaaja, toimii niin vastaalkajalle kuin kokeneellekin.

Elina Röman

Yin yoga med Mimmi = lugn och ro själen bort med värk från kroppen och boost för självkänslan. Har inte mått så här bra på många år. Rekommenderas för alla!

Cilla Törnblom-Backman

Jag rekommenderar varmt Mimmis yoga för alla, oberoende tidigare erfarenhet. På sina timmar förmedlar Mimmi lugn, empati och acceptans. Lika skönt för själen som för kroppen.

Jenny Selenius

Yinyogan ger mig lugn, vila och metoder för att hantera min kroniska smärta. Jag är en aktiv person som alltid vill utvecklas, prestera och strävar efter utmaningar och mål. Yinyogan är raka motsatsen till detta – då jag är på mattan förväntas jag inte prestera utan istället släppa kontrollen och bara vara i stunden. Yinyogan ger mig en behövlig balans i livet.

Mimmis sätt att instruera motiverar mig. Jag kommer tydligt ihåg hur lätt det var att som nybörjare komma med på hennes timmar, detta tack vare tydliga instruktioner. Mimmi är välkomnande på ett lugnt och accepterande sätt. På hennes timmar får jag vara precis den jag är, det finns inga förväntningar eller krav på mig. Mimmi har en fantastisk förmåga att skapa trygg och varm stämning på timmen. Hon har en stor kunskap och ett genuint intresse, vill det bästa för sina kunder! Hon är uppmärksam och utan ord får man behövlig hjälp och erbjuds vid behov alternativ. Jag känner mig sedd och accepterad.

Nina Rehn

Efter en utmattning 2017 försökte jag hitta en aktivitet som skulle få mitt system att varva ner. Träffade Mimmi första gången på en MBI- kurs och hennes sätt att leda ett yogapass tilltalade mig. Efter det har jag deltagit i Mimmi egna yogapass som hon ordnat i sitt företag Mobilyoga. Mimmi vet vad hon sysslar med när det gäller yoga. Hon är förberedd inför varje pass och hennes instruktioner är så klara och tydliga att man bara kan njuta och göra. Hon förmedlar energi som känns många dagar efter ett pass och hennes sätt att lära ut gör att man känner sig trygg för hon vet hur en människokropp fungerar.  Hennes lugn inger förtroende. 

Mimmi yoga har lärt mig att lyssna på min kropp och behålla ett fokus i olika situationer. Jag som är en ”stresspåsa” mår speciellt bra av yin-yogan som är mera att vara än att prestera. Här hjälper Mimmis vänliga instruktioner mina tankar att ”tystna” och fokusera på andningen. Min sömn, som tog stryk av utmattningen, har förbättrats avsevärt av Mimmis yin-yoga. Sömnen är lugnare när tankarna inte snurrar på. Jag älskar känslan efter ett pass då kroppen är avslappnad och jag känner energins flöde i kroppen och knoppen.  Tacksamhet är något som jag känner starkt efter ett pass🙏.

Rekommenderar varmt yoga med Mimmi för hon är kunnig, vänlig, intresserad och ser varje yogi som en individ. Hon känner varje yogis behov genom att anpassa olika rörelser så att de passar fastän man har problem med någon kroppsdel. 

Tack Mimmi för att du gett mig ett verktyg som bär mig i olika situationer💕! 

Camilla Lindholm

Yogan med Micaela är passligt krävande varvat med andningsövningar och avslappning. Yoga gör att jag som har ett kontorsjobb håller kroppen mjuk. Utan att yoga under längre tid gör att jag märker att min rygg blir öm. Micaela är lugn, positiv och närvarande. Hon berättar och visar mycket bra vad man ska göra så att man även som ny kan följa med utan problem. Kan rekommendera Mobilyoga Västnyland för alla.

Annette