Siiryy suoraan sisältöön

Yleiset varausehdot

Varattu paikka kurssille, käsittelyyn, yksityistunnille, työpajaan, tapahtumaan, matkoille tai koulutuksiin on sitova voimassaolevan lainsäädännön mukaisin peruuttamisoikeuksin.

Varaukset tehdään mobilyoga.fi-kotisivun kautta. Huomioi, että varattu paikka kurssille, työpajaan, tapahtumaan, matkoille tai koulutuksiin on taattu vasta kun maksu on rekisteröity tänne meille. Poissaolosta veloitamme täyden maksun.

Peruutukset tulee tehdä 14 päivää ennen varauksen arvioitua alkamista. Maksu palautetaan sen jälkeen ainoastaan vamman tai sairauden takia lääkärintodistusta vastaan tai allaolevan informaation mukaan.

Työpajojen, tapahtumien, matkojen, koulutusten tai kurssien varaukset ovat maksettuja varauksia, jotka ovat sitovia ja maksut palautetaan ainoastaan vamman tai sairauden takia lääkärintodistusta vastaan. Kaikkiin hintoihin sisältyy ilmoittautumismaksu 20 €, jota ei koskaan palauteta.

Kun varauksesi on tehty kotisivun kautta saat varausvahvistuksen e-postitse. Mikäli olet valinnut maksuvaihtoehdoksi muun kuin kredit/debit-kortin on varauksesi vahvistettu vasta kun varaus on maksettu kokonaisuudessaan! Maksa varauksesi ohjeiden mukaan niin pian kuin mahdollista, jotta varauksesi vahvistetaan.

Muista syistä kuin sairaus/vamma tapahtuvat peruutukset:

14 päivää ennen varauksen arvioitua alkamista: 100 % hyvitystä kokonaishinnasta lukuunottamatta 20 euron kiinteää varausmaksua. 14-3 päivää ennen varauksen arvioitua alkamista: 50 % hyvitystä kokonaishinnasta. Hyvitystä ei tule mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme päivää ennen varauksen arvioitua alkamista. Ota huomioon, että paikkasi ei ole henkilökohtainen, vaan voit halutessasi luovuttaa sen jollekin toiselle.

Mikäli Mobil Yoga Västnyland joutuu jostakin syystä tekemään peruutuksen, hyvitämme luonnollisesti asiakkaalle 100 % hinnasta. Tässä tapauksessa pyrimme ilmoittamaan ja hyvittämään asiakkaalle niin pian kuin mahdollista.

Osallistuminen ja vakuutukset

Asiakkaana olet tietoinen siitä, että osallistut vapaaehtoisesti kaikkiin ohjelmiin mitä Mobil Yoga Västnyland sinulle tarjoaa! Sinun tulee tutustua osallistumiseen liittyviin riskeihin ja olet kykenevä harkitsemaan mitä edellytyksiä sinulla on aktiviteetteihin osallistumiseen. Mobil Yoga Västnyland ei ole järjestäjänä vastuussa tapahtumiemme vaikutuksesta terveydentilaasi tai tapahtumiemme aikana sinulle sattuneista vahingoista.

Asiakkaana olet myös tietoinen siitä, että vahinko-, matka- ja mahdolliset muut vakuutukset ovat aina omalla vastuullasi