Siiryy suoraan sisältöön

Terapeuttiset sairaanhoitaja­keskustelut ja Valmentaminen

Asiakkaideni kanssa käymissäni keskusteluissa arvostan heidän elämäntilannettaan, toiveitaan ja missä tahdissa he ovat valmiita muutoksen. Teet ne muutokset, joihin olet valmis ja siinä tahdissa mikä sopii sinulle. Tuella ja oikeilla työkaluilla löydät oman voimasi pienten muutosten tekemiseen, jotka nostavat elämänlaatuasi ja hyvinvointiasi.

Kestävät muutokset saavat viedä aikaa ja niiden tulee olla vaatimuksiltaan pieniä; itsemyötätunnon avulla ne muodostavat isompia pyörylöitä veteen. Liian isot askeleet saattavat sitävastoin tuntua ylivoimaisilta ja tyhjentää kaiken energian ennen kuin olet edes aloittanut prosessin. Minun luonani sinua ei koskaan pakoteta muutokseen, johon et ole valmis.

Mutta samanaikaisesti tiedän, ettei olossasi voi tapahtua mitään muutosta mikäli suunnitelmasi ja toiveesi pysähtyvät ainoastaan ajatustasolle. Sinun pitää ryhtyä toimeen ja toteuttaa se, miten aiot jatkaa. Siinä minä autan sinua, sinun ehdoillasi.

Valmentaminen

Sinulle, joka toivot nopeaa muutosta ja apua aloittamiseen tai tavoitteidesi saavuttamiseen, tarjoaa NLP vahvoja työkaluja ja perusteellisemman lähestymistavan.

Tapaamme ja mietimme yhdessä millaista yhteistyömme tulee olemaan ja määrittelemme tahdin ja tapaamisten määrän tarpeen mukaan. Toisille riittää intensiivinen ja lyhyt valmennus kun taas toiset tarvitsevat enemmän aikaa ja kannustavaa seurantaa.