Gå direkt till innehållet

Terapeutiska sjukskötarsamtal

I samtal med mina klienter respekterar jag deras livssituation, önskemål och i vilken takt de är redo för en förändring. Du gör de förändringar du själv är redo att göra och i den takt som passar dig. Med stöd och rätt verktyg hittar du din egen kraft att göra små förändringar, som höjer din livskvalitet och ditt välbefinnande.

Hållbara förändringar får ta tid och bör vara små i anspråk, med hjälp av självempati bildar de större ringar på vattnet. För stora steg kan däremot kännas övermäktigt och dränera dig på all energi innan du ens påbörjat processen. Hos mig tvingas du aldrig till en förändring du inte känner dig redo för.

Men samtidigt vet jag att ingen förändring kommer att kunna ske i ditt mående om dina planer och önskningar enbart stannar på tankenivå. Du behöver skrida till handling och konkretisera hur du skall ta dig vidare. Det hjälper jag dig med, på dina villkor.

Coaching

För dig som önskar snabb förändring och hjälp med att komma igång eller nå dina mål erbjuder NLP kraftfulla verktyg med ett mer ingripande förhållningssätt.

Vi träffas och funderar tillsammans hur vårt samarbete skall se ut och bestämmer takten och antalet träffar enligt behov. Några gagnas av en intensiv och kort coaching medan andra behöver mera tid och peppande uppföljning.