Tjänster jag erbjuder

YOGATERAPI / ENSKILD HANDLEDNING

Vi träffas för ett kartläggningsbesök och utgående från detta gör jag ett eget individuellt yogaprogram åt dig. Vi övar vid behov programmet tillsammans så många gånger att du känner dig säker att göra det på egen hand. Beroende på vad det är du vill ha hjälp med, träffas vi på nytt för att göra nytt program an efter samt utvärdera om utveckling sker. Yogaterapi kan innebära annat än ett program med olika yogapositioner. Det handlar om helhet, livsstil.
Pga min långa erfarenhet av psykiatri och missbrukarvård ligger det mig närmast hjärtat att jobba med ångest, depression, låg självkänsla, utmattning och sömnsvårigheter. Inom yogaterapi jobbar vi också med olika fysiska hälsohinder som ont i ländrygg, spända axlar, huvudvärk, rehabilitering vid knäskador/operationer (fortsatt rehabilitering efter fysioterapi) osv. Vi är inte utbildade fysioterapeuter eller har medicinsk kunskap. Vi jobbar med yogaterapeutiska verktyg som ett komplement till den övriga vården.
Du är välkommen att ta kontakt även om du inte är i behov av yogaterapi, utan endast föredrar att få ett individuellt program att göra hemma då det passar dig, framom att yoga i grupp.
Yogaterapin sker hemma hos dig eller hemma hos mig, vilket du själv föredrar. Under våra gemensamma yogasessioner finns alla hjälpmedel tillgängliga utan extra kostnad.

NADA ÖRONAKUPUNKTUR

Du har möjlighet att pröva på akupunktur i öronen som ett komplement till yoga och andningsövningar eller som enskild metod. NADA fempunkts öron akupunktur går ut på att vi stimulerar fem olika områden i öronen som inverkar helhetsmässigt. NADA inverkar lugnande, avslappnande, minskar stress, klargör tankar och sinne. Du kan ha hjälp av akupunkturen för att förbättra din sömn, minska värk, öka energi och förbättra livsstyrka. NADA öron akupunktur hjälper även vid abstinenssymptom och beroendeproblematik.
NADA öron akupunktur ger jag till enskilda personer eller i smågrupper. Jag guidar dig genom en meditation i början av sessionen och efter den kan du välja total tystnad eller lugnande musik medan du sitter eller ligger kvar med nålarna. Total tid för sessionen är 60min om inget annat önskas.
Akupunkturen sker hemma hos dig eller hemma hos mig, utgående från ditt eget önskemål.

PRIVAT YOGAKURS

Mobil Yoga Västnyland namnet kommer från att jag har en mobil yogastudio. Jag kommer till den plats du befinner dig på, endera hem till dig eller till ”hemknutarna”. Samla ett gäng vänner och garantera att ni kan yoga just den dag och tid som passar er bäst, utan långa tidskrävande resor. Eller beställ en yogakurs till er by så träffas vi i ert föreningshus eller klubblokal.
All utrustning väntar färdigt på dig då du kommer till timmen. Där finns yogamattor, block, bolster, filtar, remmar och ögondynor för att du skall kunna njuta optimalt av yogan. Det enda du behöver göra är att själv komma på plats.

ONLINE YOGA

Online yoga som enskild timme eller i kursformat. Yogan hålls via zoom. Du behöver en dator, pekplatta eller smarttelefon samt fungerande nätuppkoppling. Du laddar ner en gratis app (zoom) och får innan yogatimmen börjar i god tid en länk som för dig direkt in i yogasalen. Du både ser och hör mig och kan välja om du själv vill synas eller föredrar att ha din egen kamera avstängd.
Online yoga fungerar även för privata större grupper, ex via screen, om live yoga omöjligt pga långa avstånd eller förhöjd smittorisk.