Siiryy suoraan sisältöön

JOOGA STRESSINHALLINTAAN AKUPUNKTIOLLA

30,00 

Käytätkö aikaa lepäämiseen, mutta huomaat, että laatu ei ole sitä, mitä haluaisit? Makaat sohvalla, pomppaat hetken kuluttua ylös ja sinun on tehtävä jotain (kukat on kastettava, huomaat yhtäkkiä), tulet levottomaksi, ajatukset pyörii mielessä. Ehkä olet kuten minä olin; makaat kuuliaisesti yinjooga asennossasi (koska tiedät järjelläsi, että se tekee sinulle hyvää), mutta kehosi vastustaa. Niinpä vietät aikaasi huomisen lounaan suunnitteluun (samalla kun makoilet tässä tekemättä mitään), haaveilet tai murehdit tulevaisuudesta. Kuulostaako tutulta?
Et voi komentaa autonomista hermostoasi. Sinun on luotava olosuhteet, ja kehosi hoitaa loput. Miten sinä luot ne? No, lisäämällä hieman stressireaktiota. Kun laukaisemme hieman enemmän jännittämällä/työstämällä suuria lihasryhmiä, keho rentoutuu luonnollisesti sen jälkeen. Joten ”kiihdytämme” hieman enemmän ja sitten vedämme käsijarrun pohjaan (pitkä uloshengitys suun kautta).
Tule mukaan tähän työpajaan ja opi, miten voit käyttää näitä menetelmiä kotona rauhoittumiseen, jos sinulla on vaikeuksia nukahtaa, heräät yöllä, käyt ylikierroksilla jne. Lopetamme NADA korva-akupunktiolla, jolla parannetaan palautumista entisestään ja harjoitellaan samalla läsnäoloa hetkessä.

 

Varastossa