Siiryy suoraan sisältöön

VINYASA FLOW TAMMISAARESSA 15.1- 29.4 2024

170,00 

Mitä? Vinyasa flow (sopii aikaisemmin jooganneille)
Milloin? Maanantaisin 15.1 – 29.4 2024 klo 16.30
Missä? Bryggerigatan 13 (Raaseporin fysioterapian kellaritiloissa)
Hinta? 170e (sis alv + palvelumaksut) 16 krt

Vinyasa flow kuuluu hathajoogan perheeseen (”ha” tarkoittaa aurinkoa ja ”tha” kuuta), se on dynaaminen jooga, jossa fyysinen elementti on läsnä. Lisäämme liikkuvuutta ja rakennamme voimaa kehomme erilaisten asanoiden (kehon asentojen) avulla.
Luomme tasapainoa energiajärjestelmäämme (sekä auringon että kuun rauhaa),  jotta voimme saada paremman psyykkisen ja fyysisen terveyden. Pyrimme yksinkertaisesti tulemaan paremmaksi versioksi itsestämme. Tunti koostuu pranayamasta (hengitysharjoituksista) dharanasta (keskittäytymisharjoituksista) ja dhyanasta (meditaatiosta).

Tunti sopii sinulle,  joka olet joogannut aikaisemmin. Sinun ei tarvitse olla vahva tai notkea, mutta kurssi edellyttää,  että tunnet joogan perusasennot ja tiedät esimerkiksi mikä aurinkotervehdys on. Useimmista asennoista on valittavissa eri vaihtoehtoja eli kaikki löytävät oman versionsa päivän voinnin mukaan.

Virtauksen tempo vaihtelee; joskus voimakkaana ja enemmän hitaana, joskus enemmän kevyesti virtaavana. Tässä joogassa tunnet itsesi ajoittain lämpimäksi ja jopa hikiseksi, mutta yhtaikaa vakaaksi ja rauhalliseksi.

Vaatii tietyn määrän osallistujia, jotta kurssi pidetään.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.1 -24

Varastossa