Siiryy suoraan sisältöön

ONLINE yin jooga 13.3 – 24.4 2023 (7krt)

80,00 

Maanantaisin klo 18.00 – 19.15
13.3 – 24.4 2023 (7 krt)

Oma hetkesi matolla. Ilman vaatimuksia. Teemme harjotuksia, jotka aktivoivat parasympaattista hermostojärjestelmääsi siten,  että kehosi saa sen palautumisen, jota se todella tarvitsee. Hengitämme useita minuutteja joka asennossa. Harjoittelemme olemista tekemisen sijaan. Avaamme kehon energiavirtauksen eri mediaaneihin (energiakanaviin) vaikuttavien erilaisten asentojen avulla. Samanaikaisesti kuulostelemme eri tunteita, jotka tulevat esiin riippuen siitä miten organisoimme kehomme. Annamme ajatusten tulla ja mennä. Tässä tapaamme itsemme ja tulemme enemmän tietoiseksi siitä keitä olemme kaikkien roolien ja vaatimusten takana.

Yin-jooga perustuu tavanomaiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. TKM:n mukaan kaikki perustuu qihin, energiaan. Jotta voisimme hyvin täytyy meillä olla tietty määrä energiaa ja tarvitsemme myös käyttömahdollisuuden siihen, toisinsanoen sen tulee voida liikkua vapaasti kehomme sisällä. Qi:n pysähtyminen johtaa erilaisiin oireisiin ja lopuksi sairauteen. Yin-joogassa käytämme kehoamme jännityksen ja pysähtyneisyyden poistamisen välineenä energian ja hyvinvoinnin lisääntymiseksi.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallinen joogamuoto, joka sopii kaikille. Sopiva vasta-alkajille hitaammasta temposta johtuen.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.3 -23

Varastossa